Хороскоп за всички зодии за 11 май

10 от 12 Зодии

Козирог


Нека любопитството ви води към вземането на решения. В крайна сметка това ще ви отведе на едно много интересно място. Нямате избран път в настоящия момент. Отърсете от своята привична рутина и тръгнете срещу приключенията. Дори да имате само един свободен час, посветете го на изследване на нови територии. Проверете какво се случва в света около вас. Това ще и помогне да измислите някои нови идеи, отнасящи се до вашата работа или до бъдещо пътуване.

Днешният ден ще е ефективен, но само до 12 часа. До този час Луната ще е в Риби, както и в хармоничен аспект с Марс. Внимавайте, защото събитията се развиват динамично, но и удовлетворително.

Слънцето и Плутон са в хармония днес. Това дава тласък на изявата на личните способности, дарби и таланти. Дава ви се шанс да демонстрирате всички свои умения и да получите повече признание, власт и авторитет.

След 12:00 до 15:41 часа настава време на Луна без курс. В този интервал не предприемайте нови неща, не стартирайте сделки и преговори. Много внимателно подхождайте към конфликтните ситуации и хората, защото именно от днес вече започва сформирането на напрегнат аспект на Меркурий с Марс, който ще е точен утре.

Днес Меркурий върви и към съединение с Уран. Това е един много взривоопасен аспект, който ще е точен в неделя.

Виж повече

Рейтинг

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари