Хороскоп за всички зодии за 11 май

4 от 12 Зодии

Рак


Първата половина на деня ви нови неприятни изненади, но по-късно ще се почувствате по-уверени. Ще откриете нови възможности и незабавно ще се възползвате от тях. Енергичността и готовността да се действа решително, даже когато обстоятелствата изглежда че не предразполагат към това, ще ви даде преимущество пред конкурентите. Денят ще изпита емоционалната ви устойчивост и ще е своеобразен тест за зрелост на чувствата ви, както и способността ви да правите компромиси.

Днешният ден ще е ефективен, но само до 12 часа. До този час Луната ще е в Риби, както и в хармоничен аспект с Марс. Внимавайте, защото събитията се развиват динамично, но и удовлетворително.

Слънцето и Плутон са в хармония днес. Това дава тласък на изявата на личните способности, дарби и таланти. Дава ви се шанс да демонстрирате всички свои умения и да получите повече признание, власт и авторитет.

След 12:00 до 15:41 часа настава време на Луна без курс. В този интервал не предприемайте нови неща, не стартирайте сделки и преговори. Много внимателно подхождайте към конфликтните ситуации и хората, защото именно от днес вече започва сформирането на напрегнат аспект на Меркурий с Марс, който ще е точен утре.

Днес Меркурий върви и към съединение с Уран. Това е един много взривоопасен аспект, който ще е точен в неделя.

Виж повече

Рейтинг

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари