Хороскоп за всички зодии за 11 май

11 от 12 Зодии

Водолей


Семейна причина ще доведе до неочаквани финансови загуби. Не преяждайте и не препивайте днес, защото това ще доведе до невиждани последствия. Не се престаравайте в работната среда и помнете, че с упорит труд всичко се постига. Най-хубавото ви качество е лоялността към другите. Не обръщайте внимание на каквито и да било провокации, а разчитайте само на себе си. Заложете и на духовни практики. Само така ще постигнете успех.

Днешният ден ще е ефективен, но само до 12 часа. До този час Луната ще е в Риби, както и в хармоничен аспект с Марс. Внимавайте, защото събитията се развиват динамично, но и удовлетворително.

Слънцето и Плутон са в хармония днес. Това дава тласък на изявата на личните способности, дарби и таланти. Дава ви се шанс да демонстрирате всички свои умения и да получите повече признание, власт и авторитет.

След 12:00 до 15:41 часа настава време на Луна без курс. В този интервал не предприемайте нови неща, не стартирайте сделки и преговори. Много внимателно подхождайте към конфликтните ситуации и хората, защото именно от днес вече започва сформирането на напрегнат аспект на Меркурий с Марс, който ще е точен утре.

Днес Меркурий върви и към съединение с Уран. Това е един много взривоопасен аспект, който ще е точен в неделя.

Виж повече

Рейтинг

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари