Виж бъдещето си! Избери си фея и разбери какво те чака в следващите 30 дни

Виж бъдещето си! Избери си фея и разбери какво те чака в следващите 30 дни

1 от 3 Снимки
Виж бъдещето си! Избери си фея и разбери какво те чака в следващите 30 дни
Снимка: propositive.ru

1. Само хубави моменти


Колкото и да не ви се вярва, и във вашия живот идват приятни моменти. Не се страхувайте от тях и се отпуснете. Не бъдете негативни към промяната. По пътя към целта си затворете една врата и смело отворете следващата. Там ще намерите нещо ново. Бъдете малко по-големи егоисти и по-често слушайте себе си.

Няма по-хубаво от това да знаеш какво ще ти се случи в бъдеще. Някои дават мило и драго да разберат какво ще ги сполети. За щастие открихме начина да видим напред.

Изберете си картинка и ще разберете какво ви очаква през следващите 30 дни. Няма да повярвате колко точен е отговорът.

За да видите какво ви очаква, използвайте интуицията и вътрешния си усет и се съсредоточете върху конкретен въпрос. Изберете тази картинка, която ви харесва най-много и я запомнете.

Съветът е да не се опитвате да анализирате предложените изображения предварително. Разчитайте само и единствено на интуицията си. Само така ще определите как най-добре да постъпите в дадена ситуация.

Има едно важно условие, за да видите истинското си бъдеще, и то е да останете сами. Не се вълнувайте и останете спокойни. Потопете се в мислите си за това кое ви терзае най-много. Едва тогава интуитивно изберете картинката, която ви привлича. След това вижте посланието на феите за това какво ви очаква в следващите 30 дни.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 1
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати