Sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Живот след смъртта»Чудо! Момче се върна от мъртвите и описа как е в Рая

Чудо! Момче се върна от мъртвите и описа как е в Рая

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Администратор
1k252
Трентън МакКинли
Снимка: Facebook
Трентън МакКинли

Чудо! Само с тази дума може да се обясни случаят с 13-годишно момче, което в следствие на инцидент с ремарке изпада в безсъзнание. Състоянието на детето е толкова тежко, че лекарите не дават никаква надежда. Точно когато родителите му се съгласяват да приемат смъртта му и да дарят органите му на други болни, наследникът им идва в съзнание.

През месец март 13-годишният Трентън МакКинли от САЩ наранява главата си при падане. Черепът му е наранен от ремарке, а състоянието му е повече от критично. Опитвайки се да спасят живота му, медиците го подлагат на различни сложни операции.

Въпреки това изглежда, че не му остава много живот. Когато един ден детето се оказва и в клинична смърт за петнадесетина минути, лекарите са категорични – родителите му трябва да са готови за най-лошото.

Въпреки че е съсипано от състоянието на момчето, семейството на Трентън решава, че неговите органи могат са животоспасяващи за други дечица. Ето защо се съгласяват да ги дарят. Часове след подписването на необходимите документи обаче се случва нещо невероятно, което озадачава родителите на ученика и лекарите.

Трентън започва да се пробужда, а възстановяването му е повече от забележително. Независимо че все още се нуждае от много медицински грижи, той може да говори и да се движи. Разсъждава трезво и си спомня как е пострадал. Освен това дава описание и на това, което се е случило с него, докато се е намирал между живота и смъртта.

По думите му през това време той се е намирал на друго място, напомнящо на голямо, безкрайно поле. Докато бил там, усещал, че трябва да върви право напред. Според Трентън това място всъщност е Раят, а връщането при близките му хора на Земята се е случило само благодарение на Божията помощ.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.5
51
40
30
21
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати