Sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Космоса и Вселената»Не може да бъде! Заснеха летяща птица на Марс

Не може да бъде! Заснеха летяща птица на Марс

Пламена M.Пламена M.
Джедай
983371
Curiosity

Ровърът Curiosity направи нещо невероятно. Той засне летяща птица на Марс.

Откритието е дело на представители на уфологичната общност Disclose Screen. Докато преглеждали направените от известния марсоход от трето поколение Curiosity на НАСА снимки, те се натъкнали на нещо неочаквано. На фотосите се вижда нещо, което до момента се смяташе за немислимо – летяща в небето птица.

Данните показват, че тайнственият кадър е направен от марсоходът на 20 януари тази година. Тъмният обект, много подобен на пернато създание, се вижда на снимката сравнително ясно.

Според скептици на кадъра просто има снимков дефект. Ако обаче всички т.нар. дефекти се съберат заедно за цялото време на работата на Curiosity от август 2012 г. досега, се очертава една много интересна картина. Тя определено не отговаря на официалната доктрина на НАСА за това какво представлява Червената планета.

Това не е първият случай, в който на Марс са щракнати птици в полет. През 2013-та се появиха снимки с един голям и няколко малки летящи обекта на Червената планета. Те бяха оприличени на насекоми и са заснети още от марсохода Mars Spirit Rover.

По-късно обектите бяха обявени за безпилотни апарати или живи същества като например птици, тъй като най-големият обект много прилича на птица в полет.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати