Тук е вашият седмичен хороскоп до 13 май

1 от 12 Зодии

Овен – Ценете това, което имате


Акцент за вас през тази седмица ще са финансите, но за да не се разочаровате, намалете очакванията си е материалните дела. Възможно е да получавате нужната подкрепа, но да не я оценявате, а да искате още и още. Тази арогантност може сериозно да ви спъне и накрая да останете с празни ръце. Радвайте се и на малкото, което притежавате, и се научете да намирате ценното във всичко, за да не останете без нищо.

В дните между 7 и 13 май ще се намираме под влиянието на няколко негативни аспекта. Седмицата започва напрегнат ъгъл между Меркурий и Плутон, който ще ни направи по-резки в комуникацията, а може и да разкрие големи тайни.

През седмицата Слънцето в Телец и Юпитер в Скорпион ще са в опозиция, което се случва веднъж на 12 години. Аспектът ще е истинско предизвикателство за егото, особено за хората зодия или асцендент Телец и Скорпион.

В края на седмицата Марс в Козирог оформя квадрат с Уран в Овен, което може да предизвика буря от непредсказуеми ситуации. Предстоят големи промени, като по-голямата част от тях ще са непланирани.

Рейтинг

1
Общо 1 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 1
Дай твоята оценка:

Коментари