Хороскоп за 3 май

1 от 12 Зодии

Овен


Запознанствата и срещите днес ще изиграят ключова роля в живота ви. Повечето от вас ще се сблъскат с романтични увлечения. Интуицията ви не е силна, така че рискът са започнете неподходящи отношения е доста голям. Днес е най-добре да не пътувате, а ако го правите, нека е с придружител. Харчете разумно и се пазете от ненужни покупки.

Пред вас е един от най-спокойните дни, особено в делово отношение. Спокойно ще може да помислите над незрелите въпроси за разрешаване. Емоциите вече са утихнали, а препятствията вече ги няма.

Луната остава в Стрелец и днес. Това поставя благоприятен акцент върху всички теми, свързани с бъдещи проекти, пътувания и обучения. Денят е прекрасен за закупуване на билети, оформяне на визи и правене на резервации.

Всичко днес ще става спонтанно и с лекота. Въпреки това е редно да внимавате. Следете за сигналите, които ще ви насочат към правилните решения в любовта, връзките и приятелствата. Използвайте дори и най-малкия повод, за да си закрепите отношенията. Милите жестове към любимия ще попаднат в целта в периода от 7 ч. сутринта до обяд.

Виж повече

Рейтинг

4
Общо 1 гласували
5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари