Истината! Хитлер е живял до старините си в Смолян

Хитлер

Разсекретени документи разкриха най-голямата тайна в света. Хитлер е живял в Смолян до 1984-та година.

Докладите за Втората световна война бяха разкрити от ЦРУ. По официална информация до този момент бе известно, че Адолф Хитлер се е самоубил в подземния си бункер на 30 април 1945 г. Тялото му било открито идентифицирано от болшевиките, преди да се върнат обратно към СССР.

Днес истината излезе наяве. ЦРУ разпространи документи от над 3000 страници, в които се твърди, че самоубийството на Хитлер и Ева Браун било фалшифицирано. В един от документите от Лос Анжелис е упоменато, че враг на света номер едно е получил политическо убежище в град Смолян след края на Втората световна война. Там е живял до септември 1984 година, когато умира от старост.

Адолф Хитлер е ветеран от Първата световна война, награден с редица военни отличия. След края ѝ ръководи партията на националсоциалистите във Ваймарска Германия. Прави неуспешен опит за преврат и прекарва по-малко от година в затвора. След излизането си намира съмишленици за своята националистическа, антисемитска и антикомунистическа реторика.

Националсоциалистите имат крайни възгледи. Те екзекутират много от своите опоненти, преструктурират държавната икономика, модернизират войската и установяват тоталитарна, националсоциалистическа диктатура. Хитлер прави всичко възможно, за да завладее нови територии или т. нар. жизнено пространство. Престъпленията му спрямо човечеството са жестоки. И до днес никой няма обяснение защо е получил убежище именно в България.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Анонимен
Анонимен
17.06.2018 08:47
И до днес никой няма обяснение защо е получил убежище именно в България.То няма да се учудя,те всички престъпници май се крият в България.Защото лесно могат да избягат от Затвора.
0
0