Хороскопът ти за май разкрива какво ти предстои този месец

1 от 12 Зодии

Овен


Този месец ще имате своите възходи и спадове в кариерата. Много е вероятно да вложите голяма част от емоциите си в професионалната сфера, отношенията ви с колегите и парите, които печелите. Всяко порицание ще ви жегва сериозно. Финансовото ви положение не е добро. Въпреки това се справяте добре и не се лишавате от нищо. Звездите ви позволяват да раздвижите любовния си живот.

Месец май вече е тук. Някои ще срещнат новата си любов. Други пък ще се отдадат на приключения с любимите си хора.

В професионалната сфера месецът няма да е много лесен. За да постигнете нещо, ще трябва да положите свръхусилия.

Всичко този месец ще разцъфти. Не само природата, но и личните отношения. През периода всички зодии ще се чувстват силното влияние на звездите от гледна точка на любовта. Определен дял за това има дори подсъзнанието и генетиката на хората.

През март Слънцето, което ще преминава през Телец, ще има най-голям ефект върху енергията. Ще чувствате положителното им влияние. Тази позиция ще възнагради упоритостта ви. Периодът ще бъде много плодотворен.

По отношение на личния живот събитията несъмнено ще бъдат разтърсени от Венера в Близнаци. Ще бъдете привлечени от всичко ново и неизследвано. Ще се насладите на много приключения независимо дали сами, като двойка или с приятели.

Личностното развитие може да изостане малко поради други обстоятелства, но не се отчайвайте. Тази година има по-подходящ месец за тази цел.

Виж повече

Рейтинг

3
Общо 1 гласували
5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари