Хороскоп за 28 април за всички зодии

1 от 12 Зодии

Овен


Каквото сами си направите, никой няма да може да ви направи. Днес ще се окаже, че написаното в дебелите книги изобщо не е това, което ви е от полза. Сами ще пречите на отношенията си с любимия. Най-добре се откажете от умните съвети на умните психолози и действайте на свой риск.

Денят ще бъде хармоничен, но само до 16 ч. Използвайте тези часове за контакти, пътуване и общуване.

Аспектът е хубав заради сформирания хубав аспект между Слънцето и Сатурн, който ще е точен утре. Възползвайте се от влиянието му. Концентрацията, амбицията и организационните умения ще ви помогнат да се върнете към стари планове. Ще създадете надежден план за действие.

След 16 ч. до следващия ден настават напрегнати и конфликтни часове. В тях трябва много да внимавате. Стойте далеч от всички нехармонични личности и ситуации, с които просто няма как да се справите спокойно.

Днес не се опитайте да не бъдете осъдителни и недоволни нито към себе си, нито към близките си. Още от днес започва да се усеща влиянието на наближаващото пълнолуние в Скорпион, което ще бъде на 30 април. Неговото влияние ще започне още от днес да се усеща.

Всички проблеми и несъвършенства ще се активизират днес. За да не задълбочавате кризата, бъдете предпазливи.

Виж повече

Рейтинг

1
Общо 1 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 1
Дай твоята оценка:

Коментари