Sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Истински Истории»Хора, които случайно намериха съкровище в дома си

Хора, които случайно намериха съкровище в дома си

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Администратор
1k253
3 от 3 Снимки
Хора, които случайно намериха съкровище в дома си
Снимка: ancient-origins.net

3. Съкровището на музея Siebenberg House


През втората половина на миналия век съпрузи се сдобиват с голям имот в старата част на Йерусалим. Надявайки се, че наоколо може да е заровена някоя интересна находка, партньорите разкопават всичко възможно. Така след 18-годишно проучване най-накрая намират уникални предмети и останки, свързани с еврейската история. С тях поставят началото на музея Siebenberg House.

Идеята за намиране на съкровище винаги е съблазнявала ума на хората. Опитвайки се да открият скъпи прибори, накити, пари, те са предприемали опасни пътувания, водели са битки, изучавали са пещери, копаели са тунели и какво ли още не.

Въпреки това усилията им рядко са се увенчавали с успех. Все пак шансът да попаднеш на истинско съкровище е много малък.

Затова можете да си представите вълнението, почувствали хората, които съвсем случайно са се натъкнали на скъпоценности, при това в собствения си дом. Точно за три такива случая ще ви разкажем днес.

Вижте невероятните истории на тези личности, доказващи, че когато човек е роден под щастлива звезда, не е нужно да пропътува хиляди километри, за да намери късмета си.

Понякога щастието е заровено съвсем близо до нас, а ние просто трябва да го открием. Така че никога не губете надежда! Кой знае, следващите откриватели на съкровище може да сте самите вие!

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати