Sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Конспиративни Теории»Рептилите са сред нас! Ето как да ги разпознаете

Рептилите са сред нас! Ето как да ги разпознаете

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Администратор
1k252
2 от 6 Снимки

2. Странен поглед


Има нещо необикновено в погледа на рептилите. При контакт с тях имате усещане, че очите им ви пронизват. Друга характерна черта е, че те са светлооки или със зеленикави/жълтеникави очи. Възможно е също така цветът им да се сменя.

Според конспирациите от милиони години на земята живеят същества, които приличат едновременно на хора и влечуги. Те притежават люспеста кожа и туловище, което напомня тялото на гущери и игуани, но същевременно се движат на два крака и имат проницателен разум. Срещат се в поверията, легендите и преданията на много народи, макар и всеки от тях да ги нарича по различен начин.

С течение на времето външният вид на въпросните създания са се доближил максимално до този на днешните човеци, но тяхната рептилска същност се е запазила. Именно тя се обсъжда в някои от известните конспиративни твърдения. Говори се, че така наречените рептили открай време управляват земята и са замесени във всички важни събития, белязали човешката история.

Според някои конспиратори рептилите са далечни потомци на динозаврите, а други са на мнение, че те идват от друга планета. Всички обаче са единодушни, че тези създания са успели да се настанят по високите етажи на властта и управляват безскрупулно света, обладани от алчност.

Водейки се по стремежа си за завладяване на света, рептилите провокират войни и други катаклизми сред хората, месят се в решенията на висшите институции. Именно те са тези, които диктуват правилата в съвременния свят.

Има много фигури от световния елит, сочени за наследници на рептилите. Сред тях са Кралица Елизабет II, Барак Обама и други президенти, крале, крупни бизнесмени.

Виж в галерията характеристиките, по които според конспираторите могат да бъдат разпознати така наречените рептили.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.5
51
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати