Хороскоп за всички зодии за 26 април

1 от 12 Зодии

Овен


Днешният ден може да се опише с една дума – непредсказуемост. Вие обаче обичате неизвестното. То ще ви вдъхнови да проявите още по-голяма импулсивност и готовност за действие, отколкото обичайно. Трудно ви е да се съсредоточите и да стоите на едно място, за да приключите с текущите проекти. Добре е обаче да се постараете, защото не знаете кой ви наблюдава в дадения момент.

Днес предстои един напрегнат и динамичен ден. Активната част на деня продължава само до 13 ч. След това се губят всички аспекти и има опасност от грешки.

Марс и Плутон са в точно съединение днес. Това е един мощен аспект, в който трябва да внимавате най-вече в чисто физически план. Двете планети носят много сила, мощ, решителност и желание за рисковано действие.

Без да усетите обаче тази енергия се трансформира в разрушителна и конфликтна, особено ако в личната ви астрологична карта имате напрегнат аспект между Марс и Плутон.

В дни като този се препоръчва да дръжте под контрол гнева и емоциите си, защото лесно ескалират. Внимавайте при работа с машини и шофиране. Днес не е подходящ ден да заявявате своите идеи и намерения.

Меркурий и Сатурн са в конфликтен аспект днес. Това още повече усложнява нещата, защото трудно ще се намира общ език и компромис.

Виж повече

Рейтинг

3
Общо 1 гласували
5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари