Има ли енергиен вампир около теб! Провери тук

1 от 6 Снимки

1. Непрекъснато хленчат


Енергийните вампири ви използват за отдушник. Те непрестанно се оплакват от нещо и са готови да стоварят всичките си проблеми върху вас. Ако се опитате да им дадете съвет, едва ли ще го последват. За тях е важно само да се разтоварят от натрупаното напрежение.

Енергиен вампир – всички сме чували това определение, но не всички сме напълно наясно какво точно означава то. Енергийните вампири не са същества с плашеща външност, които забиват зъби в плътта ви и изпиват кръвта ви, докато издъхнете в ръцете им.

На пръв поглед те изглеждат като всички нас, може дори да са изключително симпатични и харизматични. Въпреки това след контактите с такъв човек, известен още като психически вампир, се усеща силна умора, отпадналост, депресия, объркване, главоболие, сънливост. Ако не бъдат преустановени, могат да ви причинят както емоционални проблеми, така и здравословни вреди.

В галерията ни можете да видите няколко характеристики, по които да разпознаете енергийните вампири. Узнайте кои са те и се предпазете от подобни личности, в случай че в кръга ви има енергийни вампири, изсмукващи положителната ви енергия и жизнените ви сили.

Виж повече

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати