Твоят най-точен хороскоп за 25 април е тук

1 от 12 Зодии

Овен


Днес ще се превърнете в душата на компанията. Дори по принцип да сте по-кротки и свити, днес ще почувствате прилив на енергия и ще забавлявате всички с неподправеното си чувство за хумор и артистичното си поведение. Вашето ново амплоа несъмнено ще ви привлече нови почитатели, а защо не и нови ухажори.

Денят започва продуктивно заради Луната в Дева, която ни прави по-отговорни, съсредоточени и дисциплинирани в задълженията си. Първите часове на деня са изключително подходящи за финализиране на вече започнати дела и разчистване на сметки. Сега е моментът да запретнете ръкави и да свършите повечко работа.

След 15.00 часа вече можете да се настроите на по-лежерна вълна и да забавите темпото. Следобедните часове не са подходящи за нови начинание и сделки, затова се опитайте да се придържате към рутинни процедури и пестете запасите си от енергия.

Обърнете внимание, че през утрешния ден е Екадаши – време за пречистване на тялото и душата. Ако решите да спазвате поста, имате възможност не само да отслабнете, но и да се освободите от лоша карма. Докато се въздържате от изкушения обаче, е добре да прекарате времето си в усамотение и медитация.

Рейтинг

4
Общо 1 гласували
5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари