Нумерологичен хороскоп за седмицата 23 – 29 април

1 от 11 Снимки

1. Разчистете дома и живота си


Тази седмица не е подходящо време за стартиране на нови проекти. Първо трябва да довършите вече съществуващите. Организирайте се и правете нещата бавно и съсредоточено. Времето е подходящо да разчистите. Вижте кои неща може да продадете, а другите директно изхвърлете. Това ще опрости живота ви и ще ви накара да освободите част от енергията. Бъркотията лесно ви затрупва. Обърнете внимание на детайлите.

За да надникнете в света на нумерологията и да узнаете какво ви очаква в периода от 23 – 29 април, трябва първо да изчислите своето лично число. То представлява едноцифрен сбор между рождените ви ден, месец и година.

Ако при сборуването получите числата 11 и 22, не трябва продължавате да ги събирате, докато достигнете едноцифрено число, тъй като те имат своето специално място и трябва да се запазят така. При всички останали случаи обаче е необходими да се извърши събиране на числата от датата ви на раждане, докато се получи число от 1 до 9.

Така например, ако сте родени на 20 юли 1953 година, първо трябва да съберете цифрите на деня – 2+0=2, месецът си остава 7, а накрая се събират числата в годината – 1+9+5+3=9. Личното число в този случай е сборът между 2, 7 и 9, което е 18. Събираме още веднъж, за да получим едноцифреното число 9.

Рейтинг

4
Общо 1 гласували
5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари