Вашият хороскоп до 29 април е тук! Проверете какво ви предстои

1 от 12 Зодии

Овен – Ще трябва да се изявите като лидер


Може и да не ви е приятно да говорите пред много хора и да вземате сами важни решения, но в следващите дни ще трябва да направите точно това. Ако искате да защитите интересите си и останалите да уважават вашето мнение, ще трябва да произнесете запомняща се реч и категорично да покажете, че сте човек с ясни позиции.

Седмицата открива редица възможности пред вас. На пътя ви ще се появят неблагоприятни обстоятелства, но с малко повече ловкост ще съумеете да извлечете полезното от тях.

В средата на седмицата е възможно да се безпокоите повече за чуждите проблеми, а не за собствения си живот. Все пак не забравяйте да отделите нужното време и на себе си, защото ще усетите спад в силите.

С наближаването на уикенда трябва да сте по-внимателни в изборите си. Периодът не е добър за експерименти, така че взимайте решенията си, след като се информирате и премислите нещата добре.

В края на седмицата има вероятност да изникнат непредвидени делови ангажименти. Ще се наложи да съчетаете личния си живот с професионалния дълг.

Само не се опитвайте да достигате целите си чрез измами. След това ще трябва да платите висока цена за действията си.

Виж повече

Рейтинг

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари