Какво гласи хороскопът за 22 април

1 от 12 Зодии

Овен


Ако имате някакви съмнения в отношенията си с околните, постарайте се да не постъпвате като изплашено дете. Проучете въпроса детайлно и се опитайте да намерите категорични отговори на въпросите, които имате. Не правете генерални заключение само въз основа на бегли предположения.

Заради Луната в Рак е възможно да предпочетем да прекараме днешния неделен ден с най-близките си хора и да игнорираме по-далечните си приятели. Ще имаме нужда от уют и спокойствие, затова няма да сме в настроение за бурни купони и срещи с непознати.

Същевременно, прекарвайки времето си със своето семейство, е възможно да разбудим някои въпроси от миналото. Разискването им обаче може да причини болка на някого. Така че бъдете внимателни. Не упорствайте, ако забележите, че дадени теми са неприятни за членовете на семейството ви.

Обърнете внимание, че вечерта се задава и кратък период на Луна без курс, който би могъл да доведе до объркване на плановете ви. Между 18.00 часа и 20.00 часа избягвайте важните дела. Отложете романтичните срещи и не се опитвайте да давате обещания. Внимавайте и при работа с опасни инструменти. По възможност не шофирайте на дълги разстояние.

Риби

Виж повече

Рейтинг

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари