Дневен хороскоп за всички зодии за 17 април

8 от 12 Зодии

Скорпион


Лош ден за реализация на смелите проекти и желаните промени. Постарайте се да не привличате излишно внимание към постъпките си.
Няма да получите одобрение, дори и да го заслужавате. Възможни са финансови затруднения, заради които ще се наложи да се разделите със значителна сума. Отношенията с близките и любимия стават по-напрегнати. Те са по-склонни да ви осъдят, отколкото да се отнася с разбиране и съпричастност. Вечерта е добре да прекарате у дома.

Новолунието от вчера действа неустойчиво и на днешния ден. Продължават промените, обратите, революциите в личен и служебен план, променливото и нервно настроение. От днес Уран вече попада в лъчите на Слънцето. Утре ще е точният съвпад на тези две планети, които още повече ще засилят необходимостта от настройване на вълната на обновлението.

Днес Венера ще е силно аспектирана. В 10 ч. тя ще е в опозиция с Юпитер. Това означава, че трябва да внимавате с инвестициите и харченето на пари. Лесно ще загубите чувството за мярка. В подобни периоди човек се отпуска и започва да си угажда, а това действа пагубно на финансите. Не се отдавайте на сладкиши, защото фигурата ви ще пострада.

В 16.01 ч. Венера попада в хармоничен аспект с Плутон. В този период се повишава чарът, сексуалността и харизмата. Активизират се чувствата и взаимоотношенията, засилва се естетическото чувство. Влиянието ще се запази до четвъртък.

Рейтинг

1
Общо 1 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 1
Дай твоята оценка:

Коментари