Дневен хороскоп за всички зодии за 17 април

7 от 12 Зодии

Везни


И при вас е дошло време за промени. Първото нещо, от което трябва да се откажете, са старите връзки. Хората, които до скоро ви помагаха, днес ви дърпат назад. Действайте обмислено, макар това да не е характерно за вас. Разделете се като приятели, отколкото като врагове. Това не значи, че трябва да късате абсолютно всички връзки. Ако днес се скарате с човека, когото обичате и с когото виждате своето бъдеще, не се водете от излишна гордост. Бързо направете първата крачка за оправяне на отношенията и не разчитайте на благоприятно стечение на обстоятелствата.

Новолунието от вчера действа неустойчиво и на днешния ден. Продължават промените, обратите, революциите в личен и служебен план, променливото и нервно настроение. От днес Уран вече попада в лъчите на Слънцето. Утре ще е точният съвпад на тези две планети, които още повече ще засилят необходимостта от настройване на вълната на обновлението.

Днес Венера ще е силно аспектирана. В 10 ч. тя ще е в опозиция с Юпитер. Това означава, че трябва да внимавате с инвестициите и харченето на пари. Лесно ще загубите чувството за мярка. В подобни периоди човек се отпуска и започва да си угажда, а това действа пагубно на финансите. Не се отдавайте на сладкиши, защото фигурата ви ще пострада.

В 16.01 ч. Венера попада в хармоничен аспект с Плутон. В този период се повишава чарът, сексуалността и харизмата. Активизират се чувствата и взаимоотношенията, засилва се естетическото чувство. Влиянието ще се запази до четвъртък.

Рейтинг

1
Общо 1 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 1
Дай твоята оценка:

Коментари