Дневен хороскоп за всички зодии за 17 април

3 от 12 Зодии

Близнаци


Там някъде има човек, който прилича досущ на самите вас. Той също умее да изпита удоволствие, независимо дали е сам или в компания. Днес сте настроени да изпускате само положителни флуиди, а това привлича хората. Всичко може да завърши с това, че до вас ще се приближи някой, който може да ви стане повече от приятел. Не пропускайте този човек – той е необичаен, дружелюбен и съвършено не приличащ на хората, с които сте свикнали да общувате.

Новолунието от вчера действа неустойчиво и на днешния ден. Продължават промените, обратите, революциите в личен и служебен план, променливото и нервно настроение. От днес Уран вече попада в лъчите на Слънцето. Утре ще е точният съвпад на тези две планети, които още повече ще засилят необходимостта от настройване на вълната на обновлението.

Днес Венера ще е силно аспектирана. В 10 ч. тя ще е в опозиция с Юпитер. Това означава, че трябва да внимавате с инвестициите и харченето на пари. Лесно ще загубите чувството за мярка. В подобни периоди човек се отпуска и започва да си угажда, а това действа пагубно на финансите. Не се отдавайте на сладкиши, защото фигурата ви ще пострада.

В 16.01 ч. Венера попада в хармоничен аспект с Плутон. В този период се повишава чарът, сексуалността и харизмата. Активизират се чувствата и взаимоотношенията, засилва се естетическото чувство. Влиянието ще се запази до четвъртък.

Рейтинг

1
Общо 1 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 1
Дай твоята оценка:

Коментари