Дневен хороскоп за всички зодии за 17 април

1 от 12 Зодии

Овен


Днес не трябва да се започва нова работа. За реализация на оригиналния замисъл пречат неподходящото настроение или прекомерната чувствителност на околните към случващото се. Чуждите проблеми ще ви интересуват по-силно от вашите собствени. Волята ви е парализирана от неуместни романтични спомени. За да е всичко наред, през това денонощие е много важна емоционалната хармония между вас и вашите близки. Не крийте тайни от тях.

Новолунието от вчера действа неустойчиво и на днешния ден. Продължават промените, обратите, революциите в личен и служебен план, променливото и нервно настроение. От днес Уран вече попада в лъчите на Слънцето. Утре ще е точният съвпад на тези две планети, които още повече ще засилят необходимостта от настройване на вълната на обновлението.

Днес Венера ще е силно аспектирана. В 10 ч. тя ще е в опозиция с Юпитер. Това означава, че трябва да внимавате с инвестициите и харченето на пари. Лесно ще загубите чувството за мярка. В подобни периоди човек се отпуска и започва да си угажда, а това действа пагубно на финансите. Не се отдавайте на сладкиши, защото фигурата ви ще пострада.

В 16.01 ч. Венера попада в хармоничен аспект с Плутон. В този период се повишава чарът, сексуалността и харизмата. Активизират се чувствата и взаимоотношенията, засилва се естетическото чувство. Влиянието ще се запази до четвъртък.

Виж повече

Рейтинг

1
Общо 1 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 1
Дай твоята оценка:

Коментари