Махнете червения конец от ръката или ще умрете!

Червен конец

Червеният конец на ръката може да се види завързан на хора от всякакви възрасти. Хората връзват червен конец за здраве и късмет, за да ги предпази от злото. Истината за него обаче ще ви накара да го свалите на момента.

Православен свещеник призовава никога да не носим червен конец на ръката си. Причината е неговото истински предназначение и вредите, които носи със себе си.

Всеки човек е чувал, че червен конец, вързан на лявата ръка като гривна, ни пази от лоши неща и болести. Православната църква обаче е на друго мнение.

Един от най-известните духовници, архимандрит Филип от Украйна, помощник-пазител на пещерите близо до православния манастир Киевско-Печерската лавра, разкри на света шокиращата истина.

По правило Православната църква не одобрява носенето на различни амулети, талисмани и така нататък. И вълненият червен конец, вързан на ръката, определено не е талисман срещу зло и болести.

Червен конец на ръката

Ритуалите, свързани с талисмани и амулети, са от онези традиции, завещани ни от езичеството. Те се практикуват и до днес основно от различните видове секти.

Всички остатъци от езичеството са откритие на Дявола. Той предлага да вярваме в различни неща с цел да отдалечи хората от Бог и истинската вяра. Дяволът ни предлага да вярваме в различни неща, а на тези, които вярват, той сякаш действително им помага.

Дяволът е хитър. В началото той не закача хората, които вярват в измислиците му, но след време те попадат в капана му. Скоро у тях се появяват сериозни духовни проблеми. За да се спасят, хората трябва да се покаят в тайнството на изповедта в каноничната Православна църква.

Те трябва да се разделят с всички видове суеверия и да започнат да търсят помощта и закрилата на Бог. Не го ли направят, не свалят ли червеното конче, тези хора постепенно изпадат в ужасна депресия, често полудяват и се самоубиват.

Депресия

Всички ужаси водят началото си от такива конци. Това са подхвърлени от Дявола предмети и е добре всеки да стои далеч от тях.

Виж повече

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Анонимен
Анонимен
17.04.2018 11:11
Пълни глупости
24
0