Това е нумерологичният ви хороскоп за седмицата до 22 април

1 от 11 Снимки

1. Живейте за мига


Тази седмица ще трябва да поработите върху личното развитие. Подобрете имиджа си. Вече не разполагате с толкова много време, за да откриете новата посока на движение. Живейте за мига и не се страхувайте да поемете риска. Хората са привлечени от вас. Възползвайте се от това допълнително внимание. Вътрешната ви сила ще ви помогне да отворите всяка врата. Промените ще ви помогнат да се чувствате положителни и оптимистични.

За да узнаете какво ще ви се случи в дните от 16 до 22 април според нумерологията, трябва първо да изчислите своето лично число. То се явява сбор между деня, месеца и годината ви на раждане.

Обърнете внимание, че ако при изчислението получите числата 11 или 22, всяко едно от тях трябва да си остане така. В този случай не бива да се извършва събиране, тъй като в нумерологията тези две числа имат своя специално значение и трябва да се запазят. Но при другите случаи трябва да продължите да извършвате събиране, докато достигнете до едноцифрено число.

Ето и един пример, който ще ви помогне да се ориентирате как да направите изчисленията. Ако сте родени на 10-ти юни 1953 година, първоначално е необходимо да съберете цифрите на деня – 1+0=1, месецът си остава 6, а накрая трябва да съберете цифрите от годината – 1+9+5+3=9.

Личното число в такъв случай е сборът между 1, 6 и 9, което е 16. Събирате 1+6, за да получите едноцифрено число и така откривате, че личното ви число е 7.

Рейтинг

3
Общо 1 гласували
5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари