Надникни в бъдещето! Виж своя седмичен хороскоп до 22 април

9 от 12 Зодии

Стрелец – Започва нов етап от живота ви


През тази седмица започва нов етап от вашия живот. Твърде вероятно е да се покажете във вихъра на нова любов, при това наистина изпепеляваща. Разбира се, не при всички Стрелци страстта ще е водеща тема. Някои ще намерят ново хоби, а други ще реализират пътувания или интересни творчески планове. При всички случаи преживяванията от следващите дни ще ги накарат да се почувстват като преродени.

Началото на седмицата може да се окаже неприятно за тези от зодиакалните знаци, които се доверяват лесно и имат твърде големи очаквания към другите. Същите трябва да имат предвид, че в този период някои хора ще са склонни към двуличие и със сигурност няма да са напълно искрени.

Не става дума за някакви опасни и злонамерени действия, но със сигурност ще се плетат интриги. Така че трябва да се обмисля внимателно всяка комуникация и да се избягват разговорите от твърде личен характер.

През първата половина на седмицата е желателно да се заемете със самоусъвършенстване и работа над дома си. Периодът е подходящ да елиминирате досадни свои слабости, да подобрите квалификацията си и да разширите своите възможности. През втората половина на седмицата трябва да сте по-твърди със себе си.

Изкушенията ще са прекалено много и трудно ще можете да довършите всички полезни начинания, стартирани по-рано. Стиснете зъби и се опитайте да устоите на примамките. Важно е да поработите здраво над себе си.

Рейтинг

2
Общо 2 гласували
5 0
4 0
3 0
2 2
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари