Надникни в бъдещето! Виж своя седмичен хороскоп до 22 април

12 от 12 Зодии

Риби – Намерете нов източник на доходи


Риби, с наближаването на лятото нараства желанието ви за пътувания и развлечения. За жалост обаче, сегашните ви финансови възможности не ви позволяват да планирате екскурзия или да се отдадете на разточителна морска ваканция. Ето защо Звездите ви препоръчват да излезете от зоната си на комфорт и да потърсите по-добре платена работа.

Началото на седмицата може да се окаже неприятно за тези от зодиакалните знаци, които се доверяват лесно и имат твърде големи очаквания към другите. Същите трябва да имат предвид, че в този период някои хора ще са склонни към двуличие и със сигурност няма да са напълно искрени.

Не става дума за някакви опасни и злонамерени действия, но със сигурност ще се плетат интриги. Така че трябва да се обмисля внимателно всяка комуникация и да се избягват разговорите от твърде личен характер.

През първата половина на седмицата е желателно да се заемете със самоусъвършенстване и работа над дома си. Периодът е подходящ да елиминирате досадни свои слабости, да подобрите квалификацията си и да разширите своите възможности. През втората половина на седмицата трябва да сте по-твърди със себе си.

Изкушенията ще са прекалено много и трудно ще можете да довършите всички полезни начинания, стартирани по-рано. Стиснете зъби и се опитайте да устоите на примамките. Важно е да поработите здраво над себе си.

Рейтинг

2
Общо 2 гласували
5 0
4 0
3 0
2 2
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари