Надникни в бъдещето! Виж своя седмичен хороскоп до 22 април

11 от 12 Зодии

Водолей – Интересите и приятелският ви кръг се променят


През тази седмица ще установите, че в последните месеци старите ви интереси са отстъпили място на по-различни вълнения. Вашето духовно израстване ви е накарало да мислите в по-различна посока и сега предишните ви копнежи ви се струват наивни и безинтересни. Именно промяната във възгледите ви ще ви накара да потърсите нов приятелски кръг и да се отдръпнете от предишните си познати.

Началото на седмицата може да се окаже неприятно за тези от зодиакалните знаци, които се доверяват лесно и имат твърде големи очаквания към другите. Същите трябва да имат предвид, че в този период някои хора ще са склонни към двуличие и със сигурност няма да са напълно искрени.

Не става дума за някакви опасни и злонамерени действия, но със сигурност ще се плетат интриги. Така че трябва да се обмисля внимателно всяка комуникация и да се избягват разговорите от твърде личен характер.

През първата половина на седмицата е желателно да се заемете със самоусъвършенстване и работа над дома си. Периодът е подходящ да елиминирате досадни свои слабости, да подобрите квалификацията си и да разширите своите възможности. През втората половина на седмицата трябва да сте по-твърди със себе си.

Изкушенията ще са прекалено много и трудно ще можете да довършите всички полезни начинания, стартирани по-рано. Стиснете зъби и се опитайте да устоите на примамките. Важно е да поработите здраво над себе си.

Рейтинг

2
Общо 2 гласували
5 0
4 0
3 0
2 2
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари