Надникни в бъдещето! Виж своя седмичен хороскоп до 22 април

2 от 12 Зодии

Телец – Очаква ви здрава работа


През тази седмица ще трябва да се ангажирате с важни задачи, които винаги сте отлагали. Тези задължения няма да са ви приятни, но ще ви помогнат да подобрите финансовото си състояние и да се сдобиете с вещи, които са ви изключително необходими. Благоприятен момент и да се утвърдите на работното място и да се издигнете в кариерата си.

Началото на седмицата може да се окаже неприятно за тези от зодиакалните знаци, които се доверяват лесно и имат твърде големи очаквания към другите. Същите трябва да имат предвид, че в този период някои хора ще са склонни към двуличие и със сигурност няма да са напълно искрени.

Не става дума за някакви опасни и злонамерени действия, но със сигурност ще се плетат интриги. Така че трябва да се обмисля внимателно всяка комуникация и да се избягват разговорите от твърде личен характер.

През първата половина на седмицата е желателно да се заемете със самоусъвършенстване и работа над дома си. Периодът е подходящ да елиминирате досадни свои слабости, да подобрите квалификацията си и да разширите своите възможности. През втората половина на седмицата трябва да сте по-твърди със себе си.

Изкушенията ще са прекалено много и трудно ще можете да довършите всички полезни начинания, стартирани по-рано. Стиснете зъби и се опитайте да устоите на примамките. Важно е да поработите здраво над себе си.

Рейтинг

2
Общо 2 гласували
5 0
4 0
3 0
2 2
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари