Вашият нумерологичен хороскоп за седмицата до 15 април

1 от 11 Снимки

1. Започнете нов здравословен режим


През тази седмица помислите как да подобрите режима си на хранене и да живеете по-здравословно. Може да започнете нова диета или съставете тренировъчна програма, към която да се придържате през следващите дни. Енергията и жизнеността ви ще са силни тази седмица, като може да ги използвате, за да създадете някои промени по външния си вид.

За да надникнете в света на нумерологията и да узнаете какво ви очаква в периода от 9 до 15 април, трябва първо да изчислите своето лично число. То представлява едноцифрен сбор между рождените ви ден, месец и година

Ако при сборуването получите числата 11 и 22, не трябва продължавате да ги събирате, докато достигнете едноцифрено число, тъй като те имат своето специално място и трябва да се запазят така. При всички останали случаи обаче е необходимо да се извърши събиране на числата от датата ви на раждане, докато се получи число от 1 до 9.

Така например, ако сте родени на 20 юли 1953 година, първо трябва да съберете цифрите на деня – 2+0=2, месецът си остава 7, а накрая се събират числата в годината – 1+9+5+3=9. Личното число в този случай е сборът между 2, 7 и 9, което е 18. Събираме още веднъж, за да получим едноцифреното число 9.

Рейтинг

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари