Виж своя хороскоп за 7 април (събота)

1 от 12 Зодии

Овен


Успешен ден за Овните. Делата, започнати днес, ще им донесат успехи и удовлетворение. Целите им ще се осъществяват бързо и ще имат усещането, че са на прав път. Трябва да отбележим също така, че постижения родените под знака на Овена ще имат не само на работното място, но и в любовта. Сега е моментът да пристъпят към следващото ниво в отношенията си, ако се чувстват готови за по-сериозна връзка.

Днешният ден се очертава позитивен и предразполагащ към приятни контакти, но все пак трябва да имате и някои съображения. Заради Луната в Козирог е възможно през сутрешните часове да сте леко объркани в чувствата си и да имате усещане, че някой ви пришпорва за нещо.

Опитайте се да не отдавате голямо значение на породилото се напрежение и запазете добрия тон. Възможно е също така да се чувствате несигурни във възможностите си или да сте по-критични от обикновеното към външния си вид.

Забравете за всички тези притеснения и ангажирайте мислите си с приятни теми. Днес ще имате възможност да прекарате много време с хора, които не сте виждали отдавна, и да заздравите отношенията си с тях и особено с тези, които са значително по-млади или по-възрастни.

Възползвайте се от момента и се забавлявайте повече. Не допускайте нищо да помрачи съботата ви!

Рейтинг

1
Общо 1 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 1
Дай твоята оценка:

Коментари