Дневен хороскоп за всички зодии на 5 април

1 от 12 Зодии

Овен


Понякога е доста трудно да бъдат разпознати новите идеи. Днес ще е дори по-сложно, туй като мислите ви ще са на друго място. Не се страхувайте – ще ви се отдаде възможност да окажете подкрепа на близките. Впечатлявате тези, от които се възхищавате. Денят ви показва пътя към нов начин на мислене. Околните знаят, че сте много повече от това, което се вижда на пръв поглед. Ако ви казват, че сте способни да поместите планина, то е добре да им повярвате.

В 11.26 часа Меркурий и Сатурн застават в напрегнат аспект. Меркурий отговаря за комуникациите, а Сатурн ограничава и задържа. Този аспект ще подлага всяко действие и изказване на съмнение.

Днес всеки вид контакт ще създаде неловка и сложна ситуация. Ако ви се налага да говорите пред много хора, бъдете внимателни и се подгответе предварително. Най-добре ще е да отложите подобни изяви.

В дни като този са възможни всякакви обърквания и задръжки. Ще ви разочароват неспазените обещания и срокове. Запазете спокойствие и проявете търпение. Няма смисъл да се ядосвате и протестирате при положение, че и Меркурий все още е ретрограден до 15 април.

Бъдете също много внимателни при пътувания и шофиране. Луната остава в Стрелец, а днес ще е и в хармоничен аспект със Слънцето. Това е хармоничен и оптимистичен аспект, който ще облекчи до известна степен напрегнатите аспекти.

Рейтинг

4
Общо 1 гласували
5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари