Дневен хороскоп за всички зодии за 3 април

1 от 12 Зодии

Овен


Бъдете по-внимателни и се опитайте да се съобразявате с чувствата на околните. Колкото и досадно да ви е, ще трябва да свършите работата си, защото няма кой да застане на ваше място. Не спорете с висшестоящи, защото това няма да е във ваша полза.

Днес на дневен ред продължават да бъдат напрегнатите и динамични аспекти от вчера. Марс и Сатурн поставят всички зодии с изпитание. Те будят страх, неувереност и противоречия. Ако не допуснете тези емоции да ви превземат и свършите делата си, всичко ще е наред.

От вчера Луната е в Скорпион. Това засилва темите, на които трябва непременно да се обърне внимание. Не може да отлагате повече. Време е да приключите с всички неприятните ангажименти.

Денят носи пореден шанс да се отървете от събитията и личностите, които носят дискомфорт или липсва комуникацията. Направете го.

Меркурий остава ретрограден и днес. Това прави деня неподходящ за сключване на договори и стартиране на нови проекти. Ако все пак няма как да отложите, то поне ги преместете в друг ден от тази седмица, най-добре в края ѝ.

След 19 ч. Луната вече ще е без курс. Не предприемайте нищо и не обсъждайте важни неща след този час.

Рейтинг

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари