Нумерологичен хороскоп за седмицата 2 - 8 април

1 от 11 Снимки

1. Помагайте, без да търсите отплата


Тази седмица рядко ще имате компания, защото много хора ще се оттеглят от живота ви. Примирете се и се отдайте на почистване и пренареждане. Има неща, които трябва да направите, за да създадете по-добър поток от енергия. Някой в семейния ви кръг, приятел или съсед може да се нуждае от помощ или съвет. Дайте от своето време и енергия на тези, които се нуждаят от това, без да очаквате нищо в замяна. Съсредоточете се върху безусловна, безкористна подкрепа.

За да надникнете в света на нумерологията и да узнаете какво ви очаква в периода от 19 до 25 март, трябва първо да изчислите своето лично число. То представлява едноцифрен сбор между рождените ви ден, месец и година.

Ако при сборуването получите числата 11 и 22, не трябва продължавате да ги събирате, докато достигнете едноцифрено число, тъй като те имат своето специално място и трябва да се запазят така. При всички останали случаи обаче е необходими да се извърши събиране на числата от датата ви на раждане, докато се получи число от 1 до 9.

Така например, ако сте родени на 20 юли 1953 година, първо трябва да съберете цифрите на деня – 2+0=2, месецът си остава 7, а накрая се събират числата в годината – 1+9+5+3=9. Личното число в този случай е сборът между 2, 7 и 9, което е 18. Събираме още веднъж, за да получим едноцифреното число 9.

Рейтинг

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари