Какво ти готви бъдещето! Виж своя хороскоп до 8 април

1 от 12 Зодии

Овен – Не пропилявайте времето си напразно


През тази седмица разговорите и споровете ще ви отнемат много време и често ще се оказват напълно безсмислени. Затова се опитайте да отделяте повече усилия за съществени действия и си спестете празните приказки. Същевременно се постарайте да запазите оптимизма, който ще ви обхване в началото на седмицата. Ще ви е полезен и през следващите дни.

В началото на седмицата е възможно да постигнете някои дребни успехи, но те не бива да ви главозамайват и отдалечават от реалността. Ще се наложи да постигнете още много усилия, за да спечелите благоразположението на любимите си хора.

Постарайте се също така да доведете до край всичко, което сте започнали по-рано. Ако флиртувате с някого, покажете му ясно какво очаквате от контактите ви. Не бива да го оставяте с погрешни впечатления.

В периода между 2-ри и 8-ми април се постарайте да оставите капризите си на заден план. Стремете се към компромиси и избягвайте излишеството. Само така ще можете да се фокусирате върху най-важното.

Втората половина на седмицата ще ви поднесе нови изпитания. Има опасност стари проблеми да изплуват отново и този път ще трябва да сте по-радикални в решението им.

Виж повече

Рейтинг

4
Общо 1 гласували
5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари