Дневен хороскоп за 31 март

1 от 12 Зодии

Овен


Вие не сте миролюбиви, но е време да се замислите за компромиси. Денят може и да се окаже плодотворен. В зависимост от това до колко добре се справяте с ролята на командир и предводител, дотолкова успешен ще е денят ви. На пътя ви се изправят съблазни, но не трябва да се отказвате от дадените обещания, или пък да забравяте за своите принципи, за сметка на тях.

Денят е доста напрегнат. Периодът е нехармоничен от сутринта до 16:30 ч., както и вечерта след 18.30 ч. Избягвайте конфликти, защото денят не е подходящ за уточняване на отношения. За съжаление обстоятелствата ще ви провокират да правите точно това.

На небето се сформира напрегната конфигурация от планети. Тя ще постави всички въпроси, дори най-маловажните, под лупа.

Днес в 15.38 ч. настъпва пълнолуние във Везни. То провокира всички недоразумения и нехармонични ситуации в партньорските отношения и любовта. Ще настъпят разриви и раздели. В комбинация с това Меркурий продължава да е ретрограден и ще остане такъв до 15 април. След тази дата ще си промените решението и отношението.

Марс и Сатурн са в почти точен съвпад в Козирог. Този аспект ще се задържи и в началото на април. Проблемите ще се обострят, решенията ще са трудни. Възможни са конфликти с началници, както и недоразумения.

В 7.55 ч. Венера навлиза в Телец и остава там до 24 април. В този знак тя е много силна и ще помогне за правилното насочване на чувствата и повече надеждност в любовта и връзките.

Виж повече

Рейтинг

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари