Sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Духове и Призраци»Зловещо! Призрачна жена в бяло изскочи пред моторист (СНИМКИ)

Зловещо! Призрачна жена в бяло изскочи пред моторист (СНИМКИ)

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Администратор
1k253
Зловещо! Призрачна жена в бяло изскочи пред моторист (СНИМКИ)
Снимка: Youtube

Жените с разрошена коса, облечени в бяла роба, са характерни за филмите на ужасите, но в реалния живот присъствието им силно може да озадачи и стресне някого. Именно с такава мистериозна персона обаче се е сблъскал една нощ моторист.

Случая е от 2016 година и е заснет с охранителна камера. За него научаваме от канала за видеосподеляне Youtube, където записът е предоставен. От видеото се вижда как в малките часове на нощта, моторист се движи по безлюден път.

Внезапно пред превозното средство изскача призрачна жена в бели дрехи, а мотористът успява да спре. Секунди след това тайнствената дама изчезва сякаш в нищото, а мъжът слиза от мотора си.

Много скоро обаче тя отново се появява, приближава се към човека, а той побягва. Какво се случва след това можем само да гадаем, както и какво всъщност е видял мотоциклетистът.

Едно обаче е сигурно – записът успя да изплаши много от интернет потребителите и да се превърне в сензация. Докато някои от хората решиха, че това е безвкусна шега, то други бяха убедени, че злощастният моторист се е натъкал на разярен призрак, а камерата е знаела момента /виж снимките в галерията/.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати