Твоят най-точен дневен хороскоп за 30 март

1 от 12 Зодии

Овен


Съсредоточете се върху реализация на целите си и ще постигнете най-добри резултати. Не ви се удава да изпълнявате чужди нареждания. Дори и да се опитвате, винаги нещо ще се обърка. Ако ви предстои нещо важно, няма да ви е лесно. За щастие около вас са близките ви, които повдигат настроението ви. Вие обаче сте кибритлия и при всяко недоразумение избухвате, без дори и да се опитате да скриете своите негативни емоции. За щастие никой няма да ви се разсърди.

Днес денят поставя на изпитания волята и вниманието. Причината е комбинацията на Луна без курс и ретрограден Меркурий.

Утре ще настъпи второто пълнолуние за месеца. То ще е във Везни и ще е пълно в 15.38 ч. Това ще е напрегнато пълнолуние, което ще провокира много промени както по лични, така и по бизнес отношения. Още от днес ще започват да се сформират конфликтните ситуации. Те ще се развиват утре и вдругиден ще се развиват.

Луната ще е без курс почти през целия ден, от 08.00 до 20.53 ч. Подбирайте внимателно ангажиментите си. Свършете рутинните задачи и не отлагайте за друг ден. Вършете всичко с внимание и прецизност към детайла.

Всички днес трябва да се проверява по няколко пъти. Това е особено наложително, ако работите с машини, пари или апарати. Днес няма да е апокалипсис, ако и друг път сте се сблъсквали с неразположението на Вселената. Спазвайте препоръките на хороскопа си и всичко ще е наред.

Рейтинг

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари