Това е нумерологичният ви хороскоп за седмицата до 1 април

1 от 11 Снимки

1. Бъдете един добър и справедлив лидер


Тази седмица ще играете ключова роля в семейството или компанията си. Околните ще разчитат на вас и ще имате шанса да се покажете като лидери. Това е временна фаза, така че не се притеснявайте да жертвате лично време в каузата. Трябва да се справите с конфликтите и недоразуменията у дома. Бъдете добри слушатели и се опитайте да помогнете за разрешаването на проблемите.

За да узнаете какво ще ви се случи в дните от 26 март до 1 април според нумерологията, трябва първо да изчислите своето лично число. То се явява сбор между деня, месеца и годината ви на раждане.

Обърнете внимание, че ако при изчислението получите числата 11 или 22, всяко едно от тях трябва да си остане така. В този случай не бива да се извършва събиране, тъй като в нумерологията тези две числа имат своя специално значение и трябва да се запазят. Но при другите случаи трябва да продължите да извършвате събиране, докато достигнете до едноцифрено число.

Ето и един пример, който ще ви помогне да се ориентирате как да направите изчисленията. Ако сте родени на 10-ти юни 1953 година, първоначално е необходимо да съберете цифрите на деня – 1+0=1, месецът си остава 6, а накрая трябва да съберете цифрите от годината – 1+9+5+3=9.

Личното число в такъв случай е сборът между 1, 6 и 9, което е 16. Събирате 1+6, за да получите едноцифрено число и така откривате, че личното ви число е 7.

Рейтинг

3
Общо 1 гласували
5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари