Какво ви очаква според хороскопа за 26 март

1 от 12 Зодии

Овен


Днес много от представителите на зодия Овен ги очакват интересни запознанства и вълнуващо общуване. Възможно е да поставят началото на нови приятелства или делови партньорства. Важно е обаче да не бързат с преценките си за хората и да се въздържат от важни решения, свързани с бизнеса им.

Първият ден от новата седмица няма да е особено продуктивен. Обърнете внимание, че между 10.00 и 15.00 часа ще има период на Луна без курс. В този интервал ви съветваме да се въздържате от поемането на рискове и да сте по-скромни в обещанията си.

Не се заричайте напразно и не изисквайте твърде много от околните, защото има риск да нещо да се обърка в последния момент. Също така се заредете с малко повече търпение, тъй като е възможно известно забавяне в определени ситуации. За да не се разочаровате от събитията днес, просто бъдете внимателни и се придържайте към рутинни занимания.

След 15.00 часа вече имаме Луна в Лъв и самоувереността и енергията ни се възвръща. Ето че започва да се наблюдава раздвижване в обстановката и проблемите ви от по-рано през деня ще намерят своето решение. Само не забравяйте да не се вглъбявате в своя свят, а да погледнете цялостната картина малко по-отстрани.

Рейтинг

3
Общо 1 гласували
5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари