Меркурий е ретрограден в Овен! Вижте за какво да внимавате

Меркурий е ретрограден в Овен! Вижте за какво да внимавате

От 23 март до 15 април Меркурий ще се движи на обратен ход в Овен. Меркурий е планетата на общуването, техниката, пътуванията, а докато се движи ретроградно е възможно да има забавяния и недоразумения в тези сфери.

А понеже Меркурий ще е ретрограден в Овен, е възможно грешките да са резултат от прибързаност, избухливост и липса на дипломатичност при комуникацията.

Овенът е доста сприхав, груб и нетърпелив знак, заради което в дните до 15 април е възможно да сме по-резки в начина си на говорене и на мислене, но това да ни създава проблеми с околните.

Само хората, които запазват самообладание дори в напрегнати ситуации, ще могат да се справят с неочакваните усложнение. Търпението ще бъде най-ценното качество през следващите дни, така че не бързайте да се отказвате от започнатото при първата трудност.

Хаосът в общуването и при средствата за масова комуникация няма да е никак малък, но ако бъдете достатъчно предпазливи и проверявате новата информация, няма да търпите сериозни последствия.

Бъдете внимателни и с новите си познати, тъй като вероятността да се заблуждавате за тях и намеренията им е голяма. Не стартирайте нови проекти, понеже може да ви измамят.

Меркурий е ретрограден в Овен! Вижте за какво да внимавате

Периодът не е подходящ за подписване на нови договори, но ако ви се налага, внимателно проверете всяка точка от споразумението, преди да поставите подписа си. Дори и най-дребната разсеяност ще ви струва скъпо.

Когато планирате, винаги имайте и резервен вариант в случай, че първоначалните ви намерения не преработят. Ако разчитате само на едно нещо има вероятност да останете като риба на сухо.

Действията ви трябва да са внимателно обмислени и да сте нащрек за неприятности. До 15 април е вероятно да срещате стари приятели, познати и партньори, с които е време да изясните взаимоотношенията си.

За да разберете в коя житейска сфера е възможно да възникват недорумения и проблеми при комуникацията в следствие на прибързаност, вижте кой дом в наталната ви карта се управлява от Овен.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати