Това е вашият дневен хороскоп за 23 март

1 от 12 Зодии

Овен


Днес се фокусирайте изцяло върху обичайните си задължения и се стремете нищо друго да не ви разсейва, понеже така увеличавате възможността от грешки. Използвайте контактите си днес, за да проверите новата информация. Не си мислете, че знаете най-добре, а се допитвайте до приятели и колеги.

От днес започва ретроградното движение на Меркурий в Овен. До 15 април трябва да сме по-предпазливи и внимателни, тъй като импулсивността може да ни създаде големи главоболия.

Проверявайте всеки източник на информация и не взимайте решения на момента, тъй като е по-вероятно да станем жертва на илюзии и измами. Решенията ви през следващите седмици трябва да са трезви и разумни.

Денят ще премине и под влияние на напрегнатия аспект между Венера и Плутон. В личните взаимоотношения и любовта е възможно да сме по-ревниви и мнителни.

В някои двойки може да доминира желанието за власт и контрол, а при други да настъпят големи разочарования. Отложете романтичните срещи за днес, тъй като може да сте по-конфликти от обикновено.

Рейтинг

4
Общо 1 гласували
5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари