Ванга: Путин ще стане господар на света!

1 от 4 Снимки
Путин

Баба Ванга предрича слава на Русия. Изданията на Острова обърнаха специално внимание на пророчествата на българката след победата на Путин на последните избори.

Преди 40 години пророчицата вещае, че Русия ще властва, а държавният ѝ глава ще стане господар на света. Точните думи на Ванга са: Никой няма да може да спре Русия.

Редица издания във Великобритания решиха да заложат на темата именно за пророчеството на Ванга. Това става ден след изборите в Русия, които бяха спечелени за трети път от Путин с рекордни гласове.

Резултатът от вотa в Руся, каквато бе и прогнозата, бе категоричен. Така Путин ще е президент следващите 6 години. Победата го превръща във втория най-дълго управлявал лидер след Сталин.

Пророчествата на Ванга неслучайно се взимат предвид от сериозни медии извън пределите на България. Светицата от Рупите е предрекла и 11 септември и рухването на кулите в САЩ. Тя вещае и че 44-ият президент на САЩ ще бъде афроамериканец. Предсказанията ѝ до момента са се сбъднали на 85%.

През 1979 г. Ванга прави и кардиналното пророчество, че Русия ще стане господар на света, след като Европа стане пустош. Думите ѝ са изречени пред писателя Валентин Сидоров.

Всички ще бъдат отстранени от Русия по пътя, и тя ще стане господар на света. Всички ще се размразят, сякаш лед, само един остава недокоснат - славата на Владимир, слава на Русия – тези думи на Ванга днес звучат доста притеснително. По думите ѝ преди това да стане, континентът ще се превърне в пустош, почти лишена от човешки живот.

Рейтинг

3
Общо 1 гласували
5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари