Марс е в Козирог! Вижте какво ви носи планетата на действието

Марс е в Козирог! Вижте какво ви носи планетата на действието

От 17 март до 16 май Марс, който в астрологията отговаря за новото начало, действията, енергията, физическото тяло, сексуалното привличане и агресията, ще се движи в Козирог.

Съчетанието между Марс и Козирог ще предразполага към силна амбициозност и физическа издръжливост. Ще се изявява желанието ни да заемаме ръководни постове и да поемаме по-големи отговорности.

Успехите обаче няма да дойдат на тепсия, а усилен и постоянен труд. Ще може да развиете потенциала си само чрез старание, дисциплина, търпение и целеустременост. Не бива да се отказвате от поставените цели, дори и те да се развиват по-бавно.

Материалната сигурност ще се превърне в основен приоритет през този период. Но за да се радвате на по-добри доходи, ще се наложи да организирате стратегия за действие, като не претупвате плановете си, а ги обмислите внимателно точка по точка.

Успехът няма да е резултат на щастливата случайност, но пък ще е заслужен и дълго време ще може да се възползвате от плодовете на своя труд.

Марс е в Козирог! Вижте какво ви носи планетата на действието

Въпреки че Марс е планетата-воин, докато се намира е Козирог, е по-вероятно да задържаме агресията и гнева си.

Марс в Козирог предразполага към отлична физическа издръжливост. Хората, родени с това разположение на планетата, са отлични спортисти, тъй като са много дисциплинирани, а енергията им не се изчерпва лесно. Подходящ спорт, с който да се заемете до 16 май, са скалното катерене и бягането на дълги разстояние.

Заради силните си амбиции обаче предпочитат бляскавата кариера пред семейството. Когато Марс се движи в Козирог, е възможно професионалните задължения да заемат по-голямата част от времето ни.

Понеже Марс отговаря за новото начало, а Козирог е доста консервативен и бавен знак, стартирането на нови проекти и приспособимостта в следващите седмици няма да става веднага. На всяка нова възможност ще се гледа със силна предпазливост.

Марс отговаря и за сексуалното привличане, а докато се движи в Козирог, сексуалният ни живот може да претърпи известен застой. Родените с това положение на планетата са много сериозни по отношение на секс. Предпазливи са и първо преценяват партньора, преди да станат интимни.

За да разберете в коя сфера трябва да сте по-организирани в действията си, да сте дисциплинирани при преследването на крайните цели и да поемате по-големи отговорности, вижте кой дом в наталната ви карта се управлява от Козирог.

Виж повече

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати