Дневен хороскоп за 16 март

1 от 12 Зодии

Овен


За вас днес най-добре е да планирате тиха семейна вечеря. Хапнете, поиграйте с децата, гледайте интересен филм. Страсти не се предвиждат нито през деня, нито вечерта, но не се притеснявайте. Всичко това ще се компенсира с голяма доза душевна топлота.

Натрупаната енергия е изчерпана. Денят е критичен, защото в него е събрал негативизмът на целия лунен месец. Всичко ще приключи с настъпването на новолунието.

Всички трудности, които възникват днес, може да се приемат за благо, тъй като висшите сили не са се отвърнали от вас и показват на външно ниво вашите проблеми. Препоръката за деня е да бъдете смирени и да се покаете. Посрещнете наказанията, защото причина за тях са предишните ви действия.

Изпъдете негативните мисли. Още от сутринта си наложете да не мислите за нищо лошо. Не започвайте нищо ново и не си правете планове. Денят няма да е продуктивен и ползотворен, затова избягвайте да решавате важни задачи и проблеми.

Денят ви предоставя уникална възможност да подредите и организирате вашите действия, планове и цели. Ще успеете много добре да структурирате амбициозните си мечти. В емоционалната сфера ви очакват само хубави моменти.

Виж повече

Рейтинг

3
Общо 2 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 1
Дай твоята оценка:

Коментари