Това е вашият дневен хороскоп за 14 март

1 от 12 Зодии

Овен


Днешният ден ще ви даде възможност да изясните някои обстоятелства около плановете си. Ще може да получите реална и трезва оценка за това, което ви интересува в момента и да промените перспективата си. Бъдете инициатор и не се притеснявайте да изложите идеите си публично. По отношение на любовта обаче бъдете по-предпазливи и не стартирайте нова връзка, преди да сте опознали човека, от когото се интересувате.

И днес ще е активен положителният аспект между Слънцето в Риби и Юпитер в Скорпион, който дава увереност и самочувствие и творческа енергия, за да реализираме замислените проекти.

Ще имате възможност да подобрите отношенията си с влиятелни фигури с началниците. Разчитайте на късмета си и се възползвайте от положителната настройка на деня, за да реализирате намеренията си.

Венера и Сатурн са все още в напрегнат аспект, което ще изисква повече търпение в социалните контакти и по дейностите, свързани с пари.

Съставете си бюджет и се придържайте стриктно към него, защото ще се разкайвате за излишните разходи. В личните взаимоотношения също се дръжте по-делово, тъй като може да обидите някого, ако не подбирате внимателно думите си.

Не сравнявайте своите успехи с тези на околните, защото това ще навреди на мотивацията и самочувствието ви.

Рейтинг

4
Общо 1 гласували
5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари