Sanovnik.bg»Статии»Сънища»Тълкуване на сънищата»Това е пророческият сън за всяка зодия! Виж за какво да внимаваш

Това е пророческият сън за всяка зодия! Виж за какво да внимаваш

Пламена M.Пламена M.
Джедай
983371
2 от 4 Снимки

Близнаци, Везни, Водолей


Въздушните знаци не трябва да пренебрегват сънища, свързани с човешките взаимоотношения и наука. Везните и Близнаците сънуват пророчески сънища, свързани с отношенията. Кавгата с любимия насън ще се случи наяве, още щом се събудите. Изневерите им напомнят, че са се държали лошо с половинката. А ако сънуват щастливи отношения, то именно такива ги очакват. Интересното при тях е, че имат способността да сънуват предстояща среща с любим човек. Често им се случва да сънуват, че някой ще ги потърси, и това да се случи минути след като са се събудили.

Водолеите сънуват пророчески сънища, свързани с науката. В пророческия си сън те правят голямо откритие. Насън в главата им се ражда идея, която не са успели да измъдрят наяве. Съветът към тях е да я реализират наяве. Ако обаче в съня си се опитват да поправят нещо, да запомнят нещо или пък провалят някой експеримент, то наяве ще срещнат трудности при реализирането на плановете си.

Пророческите сънища ни казват истината, и то без дори да подозираме. Всяка от зодиите има заложби, за които не подозира. Те се разкриват именно със сънищата.

Тълкуване на сънища и такива, които ни показват бъдещето – да, всички знаем за тях. Астролозите обаче смятат, че има хора, които са по-склонни да виждат бъдещето насън и това зависи пряко от тяхната зодия.

Без значение колко чувствителен е всеки от нас, всяка зодия има своя пророчески сън. Когато го видите в нощта, трябва да му обърнете специално внимание.

Ако специфичният пророчески сън е приятен, ще се събудите с усмивка. Това означава, че ви очакват само хубави неща. Но ако е кошмар, наяве ще трябва да предприемете мерки. Така няма да ви сполети това, което ви се е случило и в съня. Какво означава всичко това за зодиите, разберете от нашата галерия.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати