Какво ви е подготвила седмицата до 18 март според хороскопа

10 от 12 Зодии

Козирог – Създайте нови контакти


Тази седмица по-лесно ще привличате съдружници, така че споделяйте открито идеите си и се огледайте за хора, които ще ви подкрепят. Помощта отстрани може да ви спести големи разходи и да ви помогне по-бързо да реализирате идеите си. От средата на седмицата може да придобиете нови знания и умения, които ще напомпат самочувствието ви. Действайте смело и не се страхувайте от трудните начинания.

В седмицата до 18-ти март ще се намираме под влияние на огнената и водната стихия. На 17-ти е Новолунието в Риби, което ще ни даде възможност да стартираме нещо ново, а от началото на седмицата Слънцето и Юпитер са в тригон, което даде силен импулс на творческата енергия.

От тази седмица Марс сменя знак и от Стрелец ще премине в Козирог. В този период е важно да действаме разумно, организирани и дисциплинирано, за да реализираме целите си.

Следвайте утъпканите пътеки и търсете съвети от по-възрастни хора, както и от такива с по-висок авторитет. Когато Марс е в Козирог предвещава и скандали с хора на висок пост.

В дните до 18-ти март следвайте интуицията си, кат.о се постараете да сте по-меки и дипломатични.

Рейтинг

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари