Какво ви е подготвила седмицата до 18 март според хороскопа

9 от 12 Зодии

Стрелец – Помогнете на хората около себе си


Бъдете по-състрадателни и съпричастни с чуждите проблеми в дните до 18-ти март. Изслушвайте проблемите на другите, без да ги критикувате и назидавате, а се постарайте да ги разберете. Споделете своя опит и им покажете, че ще пазите гърба им в трудния период. Във финансов план тази седмица бъдете по-организирани, като се постараете да не харчите излишно. Съставете бюджет и стриктно се придържайте към него.

В седмицата до 18-ти март ще се намираме под влияние на огнената и водната стихия. На 17-ти е Новолунието в Риби, което ще ни даде възможност да стартираме нещо ново, а от началото на седмицата Слънцето и Юпитер са в тригон, което даде силен импулс на творческата енергия.

От тази седмица Марс сменя знак и от Стрелец ще премине в Козирог. В този период е важно да действаме разумно, организирани и дисциплинирано, за да реализираме целите си.

Следвайте утъпканите пътеки и търсете съвети от по-възрастни хора, както и от такива с по-висок авторитет. Когато Марс е в Козирог предвещава и скандали с хора на висок пост.

В дните до 18-ти март следвайте интуицията си, кат.о се постараете да сте по-меки и дипломатични.

Рейтинг

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари