Какво ви е подготвила седмицата до 18 март според хороскопа

8 от 12 Зодии

Скорпион – Може да бъдете учител за околните


Използвайте възможностите през тази седмица, за да изявите талантите и способностите си пред публика. Независимо дали уменията ви са творчески или са знания, които сте натрупали благодарение на дълъг опит, направете ги публични. Избягвайте обаче да се държите прекалено самодоволни, понеже през следващите дни ще изпъквате. Дайте възможност на околните да се учат от вас, а не ги отблъсквайте с арогантното си поведение.

В седмицата до 18-ти март ще се намираме под влияние на огнената и водната стихия. На 17-ти е Новолунието в Риби, което ще ни даде възможност да стартираме нещо ново, а от началото на седмицата Слънцето и Юпитер са в тригон, което даде силен импулс на творческата енергия.

От тази седмица Марс сменя знак и от Стрелец ще премине в Козирог. В този период е важно да действаме разумно, организирани и дисциплинирано, за да реализираме целите си.

Следвайте утъпканите пътеки и търсете съвети от по-възрастни хора, както и от такива с по-висок авторитет. Когато Марс е в Козирог предвещава и скандали с хора на висок пост.

В дните до 18-ти март следвайте интуицията си, кат.о се постараете да сте по-меки и дипломатични.

Рейтинг

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари